Opbouw en afbouw evenementen

Contact met BrouwerPower

Werkzaamheden Brouwer Power

Event crew

Heeft u (tijdelijk) hulp nodig bij de op- en afbouw van uw evenement? Extra rechterhanden of een compleet zelfstandig team? De buffels van BrouwerPower staan voor u klaar! Ze werken snel en handig of het nou gaat om podiumbouw, decorbouw, tentenbouw, tribunebouw, standbouw of stagehands. Wij werken in heel nederland en daarbuiten met de Groningse mentaliteit: ‘nait soezen moar deurbroezen’.

Bij de opbouw- en afbouw werkzaamheden kan een team van bekwame en vakkundige medewerkers niet ontbreken.  Onze buffels zijn gecertificeerd in onder andere  'veilig werken op hoogte'. Naast kennis en ervaring zijn ze op de hoogte van de laatste regelgeving, veiligheidseisen en kunnen overweg met aangeleverde bouwtekeningen.

Met zo’n twintig jaar kennis en ervaring in de evenementenbranche zijn wij in staat om vrijwel alle projecten te realiseren. Dat geldt ook voor andere branchegerelateerde werkzaamheden en hand- en spandiensten voor, tijdens én na een evenement, beurs, open dag, congres, personeelsfeest of festival.

Op- en afbouw werkzaamheden

Wij hebben samengewerkt in de op- en afbouw van podia, tenten, tribune en stands voor grote fesitvals in binnen- en buitenland, zoals onder andere: Defqon, Mysteryland, North sea jazz, Lowlands, Kingsday Alkmaar, Down the rabbit hole, Dreamfields, Parookaville (Duitsland), Piratenfestijn, Zwarte Cross, Veteranendag Den Haag, Toppers in concert, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Vrienden van Amstel Live, Ziggo Dome, Bevrijdsfestival Groningen Drafbaan, Blues Festival Grolloo, Decibel, Awakenings Spaarnwoude, The Voice of Holland, Euro Sonic Noorderslag en vele anderen...

Maar ook voor kleinere evenementen draaien we onze hand niet om! Wij hechten waarde aan gemaakte afspraken, goede relaties, persoonlijk contact en korte lijnen. Onze crew kan 24/7 ingezet worden. Ziekte of overmacht? Wij zorgen voor vervanging.

Voor het realiseren van projecten, het leveren van personeel of kennis en advies; u hoeft niet verder te zoeken! Neem direct contact met ons op.

Ook voor overige zaken als organisatie, advies en verhuur kunt u bij ons terecht. Onze crew beschikt over een groot aanpasbaar vermogen en heeft ervaring met diverse materialen en werktechnieken. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden en schroom vooral niet om contact op te nemen bij andersoortige projecten.

Spoed?

BrouwerPower hecht waarde aan langdurige en prettige klantrelaties. Het liefst plannen we onze werkzaamheden zo vroeg mogelijk in. Maar wij snappen dat in deze branche een spoedklus soms niet te voorkomen is. In dat geval -> een beller is sneller (06-55812366)